Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος. Ο παρουσιαστής είναι και πάλι στο Πρωινό, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και το πρωί της Δευτέρας τον υποδέχτηκαν και πάλι στην τηλεοπτική του παρέα.

Υπό τους ήχους του Pulp Fiction, ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στο πλατό, εμφανώς αμήχανος αλλά χαμογελαστός με την πρώην σύζυγό του να τον υποδέχεται επίσης χαμογελαστή, ενώ λίγο πριν περάσουν στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα μπήκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μαμά! Μπαμπά», ακούστηκε να λέει με τη μουσική να παίζει πάντα δυνατά.

Μετά την επιστροφή από το break, η Φαίη Σκορδά κι επίσημα τον καλωσόρισε: «Καλώς επέστρεψες και καλοστέριωτος» είπε, με τον Γιώργο Λιάγκα να παραδέχεται πως του έλειψε το Πρωινό, χαίρεται που είναι και πάλι μαζί, τονίζοντας: «Κοίταξε πώς τα φέρνει η ζωή». Η παρουσιάστρια με τη σειρά της παραδέχθηκε πως υπάρχει μια μικρή αμηχανία.

Στη συνέχεια στο πλατό μπήκε η νέα ομάδα της εκπομπής, ενώ ανάμεσα στους καινούργιους συνεργάτες τους είναι ο Τάσος Τεργιάκης, πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη. Επίσης, επανήλθε η Νάνσυ Παραδεισάνου.