Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, το βράδυ της Τετάρτης. Η πρώην κριτής του My Style Rocks μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για την παρουσία της στην τηλεόραση και αν θα την δούμε ξανά σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

«Η τηλεόραση, τρία χρόνια τώρα, μοιάζει πάρα πολύ με τον χώρο της μόδας και με την κοινωνία. Η τηλεόραση είναι η κοινωνία σε ένα κουτί και δεν διαφέρει σε τίποτα, παρά μόνο στα φώτα, το make up και τα μαλλιά», είπε.

Και πρόσθεσε: «Θελκτική είναι γιατί σε βοηθάει πάρα πολύ με τα παρεμφερή που κάνεις. Φυσικά δηλαδή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά δεν είναι για να τρελαθώ κιόλας. Δεν έχει γίνει και κάτι τρομερό».

Για να συνεχίσει: «Θα μπορούσα να μείνω και για πάντα εκτός τηλεόρασης. Αυτή να είναι και η τελευταία φορά που παρουσιάζομαι στην τηλεόραση αυτή σήμερα μαζί σου. Είπα μπορεί και δεν θα τρελαθώ αν γίνει αυτό».

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε στο νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ, «Super Makeover» για την παρουσίαση του οποίου αρχικά είχε ακουστεί το δικό της όνομα, αλλά τελικά θα παρουσιάσει η Δούκισσα Νομικού.

«Ήταν να παρουσιάσω το Super Makeover στον ΣΚΑΪ, ναι. Δεν έφτασαν οι συζητήσεις σε σημείο οικονομικό. Το πρόβλημα ήταν, που βασικά δεν είναι πρόβλημα, πως τα κανάλια είναι εταιρείες και ενώ κάνεις κουβέντες, κάνεις δοκιμαστικά και όλα είναι καλά, μια εταιρεία σκέφτεται προφανώς ότι “πρέπει να πάρω ένα πιο φρέσκο πρόσωπο. Αντικειμενικά, και με ποιους πελάτες και πιο kinky διαφημιστικά”», είπε.

Και τόνισε με ειλικρίνεια: «Την θεωρώ και πάρα πολύ ώριμη την απόφαση αυτή. Μια απόφαση που πήρε αυτή η εταιρεία που λέγεται ΣΚΑΪ και είμαι μαζί τους. Business is business».