Μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες του «Survivor» το βράδυ της Δευτέρας καθώς είδαν μπροστά τους τον Τούρκο παραγωγό του reality, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο παραγωγός όμως δεν πήγε στον Άγιο Δομίνικο για να πάρει τον… αέρα του αλλά για να κάνει μια ανακοίνωση στους παίκτες. Όπως λοιπόν τους ενημέρωσε, θα αναλάβει την παρουσίαση του «Survivor» σε ένα μήνα καθώς ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει στην Ελλάδα.

«Θα σας δώσω πολύ μεγάλα έπαθλα και ο Γιώργος Λιανός θα ζηλεύει. Και δεν θα τον θέλετε πια, θα θέλετε μόνο εμένα» είπε με χιούμορ ο Ατζούν στους παίκτες και ο παρουσιαστής έβαλε τα γέλια.

Γιατί όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί μπήκε στο «Survivor» και ο Γιώργος Λιανός έφυγε;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 τα σενάρια για την επιστροφή του Γιώργου Λιανού στην Ελλάδα είναι δυο.
Το πρώτο σενάριο αφορά στο show «The Voice» και πως ο Γιώργος Λιανός έρχεται στην Ελλάδα για να αρουσιάσει τα τέσσερα live shows του, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από τον ΣΚΑΪ.

Το δεύτερο σενάριο, θέλει τον Γιώργο Λιανό να επιστρέφει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους και συγκεκριμένα για να δει τα παιδιά του. Το συγκεκριμένο σενάριο αναφέρθηκε και ως δεδομένο από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.