Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες με το All star. Κι ενώ έχουν κιόλας κλείσει οι πρωταγωνιστές που πέρασαν από το show του ΑΝΤ1 και θα διαγωνιστούν ξανά, δεν έχει γίνει το ίδιο με την κριτική επιτροπή. Τα πρόσωπα που ακούγονται είναι διάφορα, αν και μέχρι στιγμής φαίνεται πως οι σίγουροι είναι οι: Μιχάλης Ρέππας και Τάκης Ζαχαράτος.

Ωστόσο, όπως ανέφερε το πρωί της Τρίτης στο «Πάμε Δανάη», ο Άρης Καβατζίκης το τρίτο μέλος της παρέας θα είναι μεγάλη έκπληξη, καθώς σε μία από τις καρέκλες των κριτών θα καθίσει – όπως όλα δείχνουν – ο Χρήστος Μάστορας.

Και πρόκειται για έκπληξη, αν ισχύει, αφού είναι ένα πρόσωπο που δεν είχε ακουστεί καθόλου στη σεναριολογία για το YFSF. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει ανάλογη εμπειρία καθώς είχε  υπάρξει κριτής στο Rising Star.

Στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφέρθηκε επίσης πως ο Δημήτρης Σταρόβας μάλλον δεν θα συμπεριληφθεί στην επιτροπή, ενώ για τη γυναίκα της παρέας, η θέση φαίνεται πως παίζει ανάμεσα στη Μιμή Ντενίση και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.