Η εκπομπή «The Booth» έριξε πρόωρη αυλαία και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι παρουσιάστριες του Open ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή για την απόφαση του σταθμού να «κόψει» την εκπομπή.

Μια εκ των παρουσιαστριών, η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, βρέθηκε στο πλατό της Φαίης Σκορδά, το πρωί της Τετάρτης και μεγάλο μέρος της συζήτησης αυτής αφορούσε το «κόψιμο» της εκπομπής.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε μεταξύ άλλων πως στεναχωρήθηκε που «κόπηκε» η εκπομπή και τόνισε πως τόσο η ίδια όσο και οι συμπαρουσιάστριες της είναι αποφασισμένες να μην εγκαταλείψουν το συγκεκριμένο project.

«Εγώ έμαθα ότι θα σταματήσει εκπομπή τελευταία στιγμή. Δεν είχε γίνει κουβέντα νωρίς. Το καλοκαιρινό πήγε καλά, δεν είχε βέβαια και ανταγωνισμό. Οπότε πήγε καλά γιατί ήταν ένα καλό προϊόν. Για μένα ήταν μεγάλο κέρδος και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό το γεγονός ότι καταφέραμε να φέρουμε στη μεσημεριανή ζώνη μια άλλη γεύση. Γι’ αυτό και στεναχωρήθηκα πολύ όταν τελείωσε. Στεναχωρήθηκα γιατί πήγαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και δεν μας άφησαν να το ολοκληρώσουμε», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Δεν ξέρω ποιος ευθύνεται και για ποιο λόγο έγινε αυτό, δεν το γνωρίζω. Φυσικά ναι το μέτρο είναι τα νούμερα, κάτι στο οποί εγώ ποτέ δεν πίστεψα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά τα ελάχιστα μηχανάκια που υπάρχουν στην Ελλάδα ορίζουν το δικό μου μέλλον ή το ποιόν μου ή το ταλέντο μου. Εννοώ γενικά όχι μόνο το δικό μου. Εγώ είμαι άνθρωπος του λόγου. Αν σου δώσω το λόγο μου, τελείωσε, δεν τον παίρνω πίσω. Πρέπει να συμβεί κάτι πολύ σοβαρό για να σου πω ότι αυτό που συμφωνήσαμε δεν ισχύει πια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Κλείνοντας το θέμα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έστειλε το μήνυμά της: «Όταν δεσμεύεις έναν άνθρωπο με ένα συμβόλαιο για πάρα πολλούς μήνες, δεν είναι ωραίο να τον αποδεσμεύεις, παρά τη θέλησή του, στους δύο μήνες. Γιατί αυτό σημαίνει ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αυτός ο άνθρωπος μένει χωρίς δουλειά. Εγώ είχα συμβόλαιο το οποίο δεν είναι τώρα σε ισχύ. Δεν γνωρίζω καν γιατί κόπηκε η εκπομπή. Δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση για το λόγο που κόπηκε η εκπομπή. Θα δούμε τι θα γίνει, υπάρχουν κάποιες σκέψεις και η αλήθεια είναι ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι, είμαστε έτοιμες να πολεμήσουμε γι’ αυτή την εκπομπή».

TAGS