Πρόωρη αυλαία έριξε η εκπομπή «The Booth» του Open το μεσημέρι της Τετάρτης και το κλίμα το οποίο επικρατούσε στο πλατό ήταν ιδιαίτερα βαρύ. Οι παρουσιάστριες, αν και χαμογελαστές καθ’ όλη τη διάρκεια της τελευταίας αυτής εκπομπής, δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνηση τους.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της ενώ τα μάτια της κοκκίνισαν.

«Να πω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι μπροστά από τις κάμερες και έχουν γίνει φίλοι μας χωρίς να τους βλέπουμε καν. Έβαλαν τώρα αυτό το τραγούδι, ξέρω ότι το βάλατε για μένα… Με συγχωρείτε που κλαίω πάλι… Μερικές φορές κάποια πράγματα στην τηλεόραση είναι αληθινά και αυτό που συνέβαινε εδώ ήταν αληθινό. Και ίσως γι’ αυτό μας έχει καταβάλλει τόσο πολύ.

Στα 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, το feedback που έχω πάρει γι’ αυτή την εκπομπή είναι πάνω από νούμερα, πάνω από αποφάσεις στελεχών. Έχουν έρθει άνθρωποι από μειονότητες και μου έχουν φιλήσει το χέρι, αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί στη ζωή μου», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στο φινάλε της εκπομπής, οι τρεις από τις τέσσερις παρουσιάστριες, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Μουτίδου και Σοφία Κουρτίδου αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό με την συγκίνηση να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.