Την πόρτα της εξόδου από το «Pop Up» του Alpha είδε ο Παναγής Τζωρτζάτος. Ο συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής ενώ ευχαρίστησε τους πρώην συνεργάτες του για τις στιγμές που πέρασε μαζί τους.

Συγκεκριμένα, ο Παναγής Τζωρτζάτος έγραψε: «Ο κύκλος του POP UP σήμερα για εμένα κλείνει, μπορεί λίγο πιο νωρίς από όσο περίμενα, αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και να ανοίγουν άλλοι!

Τα «γιατί» τα «πως» και τα «αλλά» πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία! Κρατάω μόνο τα καλά, γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους, επαγγελματίες, την Ηλιάνα που είναι το πιο γλυκό και καλόκαρδο πλάσμα που υπάρχει, την Αφροδίτη, την Φωτεινή, τον Κωνσταντίνο, τον Στελλάκο μου, την Ελεάνα, την Νανά και πολλούς ακόμα! Μοιράστηκα μαζί τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και μόνο για αυτό θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου… Καλή συνέχεια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους… πάμε για αλλά…».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.