Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει για να ρίξει αυλαία οριστικά. Η σειρά του Ant1 επέστρεψε και κατάφερε να συγκεντρώσει με τις νέες περιπέτειες των κατοίκων του Κολοκοτρωνιτσίου αξιοσημείωτα νούμερα τηλεθέασης.

Ήρθε όμως η στιγμή που η σειρά θα ρίξει αυλαία οριστικά. Ο Χάρης Ρώμας, πρωταγωνιστής της σειράς και ένας εκ των σεναριογράφων, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στο φινάλε του «Καφέ».

«Το Καφέ της Χαράς είναι ένα προϊόν που το ξεκινήσαμε 17 χρόνια πριν και τώρα ολοκληρώνεται. Ολοκληρώνεται επειδή το θέλουμε εμείς. Το κανάλι μας έκανε πρόταση να τα ξανασυζητήσουμε λόγω ενός πυρήνα φανατικών, αλλά εντάξει, πιστεύω ότι έπρεπε να κλείσει η ιστορία του πια» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας εξηγώντας την απόφαση τόσο δική του όσο και της Άννας Χατζησοφιά να μην συνεχιστεί η σειρά.

Σχολιάζοντας τις τηλεθεάσεις που σημείωσε το «Καφέ της Χαράς» είπε: «Το τοπίο έχει αλλάξει και δεν υπάρχουν πλέον οι εξωφρενικές τηλεθεάσεις του παρελθόντος. Πλέον μπορείς να δεις μια σειρά και μέσα από πλατφόρμες, από το Youtube. Εκείνη τη στιγμή μπορείς να επιλέξεις ένα ριάλιτι γιατί θέλεις να το… τρολάρεις. Είμαι σε αυτή τη φάση που δεν με αφορά γιατί έχω κάνει καριέρα μεγάλη».

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας δέχθηκε ερώτηση και για την Σοφία Μουτίδου. «Όχι, η Σοφία Μουτίδου δεν θα είναι στο Καφέ της Χαράς. Θα κάνουμε γυρίσματα μέχρι και τον Μάιο, αλλά τώρα γράφουμε το τελευταίο επεισόδιο. Τελειώνουμε αυτές τις μέρες με την Άννα για να μπούμε στη διαδικασία της επόμενης δουλειάς. Πιθανώς η Σοφία στο επόμενο σίριαλ να της βρούμε έναν ρόλο, αν και εκείνη θέλει», είπε ο Χάρης Ρώμας.