Πρώτο κανάλι σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό της prime time αναδείχθηκε ο ΑΝΤ1.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος μετρά 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας αποτελεί την πιο σταθερή και διαχρονική αξία για το τηλεοπτικό κοινό.

Το κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζει να κερδίζει τους τηλεθεατές με το ανθρώπινο δυναμικό του, την τεχνογνωσία αλλά παράλληλα και την έμπνευση. Δημιουργεί σύγχρονο θέαμα και καθιερώνει νέες τάσεις στον χώρο της τηλεόρασης.

Όπως αναφέρει η Nielsen για το διάστημα 14/09/2020, που ξεκίνησε η prime time του ΑΝΤ1 για φέτος, έως και 31/12/2020, το κανάλι κατέγραψε εντυπωσιακή πρωτιά στην prime time, την πιο ανταγωνιστική και εμπορική ζώνη, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 17,2% και υπερίσχυσε του ανταγωνισμού κατά 3 μονάδες.

Η αποδοχή που είχαν οι επιλογές του ΑΝΤ1 από το τηλεοπτικό κοινό δείχνει ότι το κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζει να εξελίσσεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, έχοντας πάντα ως βασικούς άξονες την ποιότητα και την καινοτομία.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.