Μπορεί ο Andrew Lincoln να άφησε την σειρά «The Walking Dead» ωστόσο η αγάπη του για αυτήν αλλά και τους συναδέλφους του είναι κάτι που έχει πολύ κοντά στην καρδιά του. Τόσο κοντά που τον οδήγησε στην παρακάτω δήλωση όταν επανενώθηκε διαδικτυακά με μέρος από το υπόλοιπο καστ της σειράς.

«Δεν ήξερα πως ήταν ο νότος. Δεν ήμουν ποτέ νότια. Και τότε πήγα στην Georgia, και ερωτεύτηκα την πόλη της Atlanta. Το να ζω και να δουλεύω εκεί ήταν συναρπαστικό» δήλωσε ο ηθοποιός μιλώντας για την εμπειρία όσο δούλευε για την σειρά σύμφωνα με το lordoftheseries.gr.

Στην συνέχεια απευθύνθηκε στους συναδέλφους του. «Είστε άτομα που αγαπώ. Εννοώ την σύνδεση που έχουμε με το μέρος τους ανθρώπους όλα. Ο γιος μου ο Άρθουρ, δεν με αφήνει να πάρω δουλειά που δεν είναι στην Georgia επειδή του λείπει συνέχεια μου ζητάει να τον πάω πίσω. Άφησα την σειρά για να είμαι στο σπίτι με τα παιδιά και τώρα με βαρέθηκαν, εύχομαι να μην είχα φύγει ποτέ ήταν μια κακή απόφαση».

Σίγουρα η σειρά «The Walking Dead» είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του Andrew Lincoln και είναι λογικό το να του λείπει. Η επιστροφή του στην σειρά για την τελευταία σεζόν είναι κάτι που θα έκανε τους φανς ευτυχισμένους. Κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό δεν γνωρίζουμε καθώς είναι υπό ανάπτυξη η τριλογία ταινιών που θα μας δείξει τι έχει γίνει με τον χαρακτήρα του όταν το ελικόπτερο του CRM τον πήρε μακριά από την σειρά.