Πρόωρη αυλαία φαίνεται πως ρίχνει η εκπομπή του Open, «The Booth» και μάλιστα το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 24 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από τη διοίκηση του Open και ανακοινώθηκε στις παρουσιάστριες το βράδυ της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε πως: «Η είδηση είναι χθεσινοβραδινή. Μόλις τελειώνει η εκπομπή γίνεται μια σύσκεψη και χθες ανακοινώθηκε από τη διοίκηση στις παρουσιάστριες ότι δεν θα συνεχίσουν. Τελική ημερομηνία για τις live εκπομπές είναι Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου. Την Πέμπτη 24/12 είναι γραμμένη η εκπομπή που θα παίξει και μετά χαιρετάνε. Τους ανακοινώθηκε επίσημα χθες».

Σε ότι αφορά το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστριών, φαίνεται πως η η Σοφία Κουρτίδου είχε επίσημη πρόταση από το «Your Face Sounds Familiar» την οποία και αποδέχθηκε ενώ η Σοφία Μουτίδου και η Πηνελόπη Αναστασοπουλου βρίσκονται σε αναμονή μέχρι να περάσουν οι γιορτές των Χριστουγέννων.