To GNTM 3 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης και ο Ηρακλής Τσουζίνοβ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του φαντασμαγορικού τελικού.

Ο τελικός είχε απ’ όλα. Λαμπερά κοστούμια, πόζες, χαρά, άγχος, κλάμα αλλά και νεύρα. Συγκεκριμένα, κατά την πρώτη δοκιμασία, ο Γιώργος Καράβας, coach των παικτών του GNTM τα «πήρε» με τους φιναλίστ καθ’ ότι δεν άκουσαν τις οδηγίες του όσο περπατούσαν στην πασαρέλα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πρώτης πασαρέλας, ο Γιώργος Καράβας ενημέρωσε τους άνδρες φιναλίστ πως θα πρέπει να έχουν στο νου της τη μοναδική γυναίκα της παρέας, Παρασκευή Κερασιώτη η οποία λόγω των τακουνιών δεν θα μπορεί να «τρέξει» στην πασαρέλα άρα θα πρέπει εκείνοι να ακολουθήσουν πιο αργό ρυθμό ώστε να τη βοηθήσουν.

Κάτι το οποίο δεν έγινε κατά τη διάρκεια της πασαρέλας και το παρατήρησε ο Γιώργος Καράβας με αποτέλεσμα να εκνευριστεί.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σχολιάστηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha και η παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου «κάρφωσε» τον Γιώργο Καράβα.

«Το να πεις σε ένα μοντέλο που είναι μπροστά και ανοίγει ένα show ότι “πρέπει να πας πιο σιγά γιατί πέντε άτομα πίσω σου κάποιος φοράει τακούνια και πρέπει να τον περιμένεις” δεν έχει καμία λογική. Ο ρυθμός είναι ένας και πατάνε όλοι στον ίδιο. Είσαι μοντέλο και ένα ζευγάρι τακούνια σου δίνει αβαντάζ. Και ειδικά όταν είσαι γυναίκα ξεχωρίζεις όπως και να ναι μέσα σε άντρες. Δεν είναι δικαιολογία ότι περπάταγε γρήγορα και δεν πρόλαβε η Παρασκευή. Αυτό είναι λάθος της Παρασκευής. Δεν υπάρχει καν αυτό να το πεις σαν κριτική, δεν γίνεται», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.