Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του GNTM κατά τον οποίο αποχώρησε ο Έντουαρντ μια ανάσα από τον τελικό. Η απουσία του κριτή Άγγελου Μπράτη ήταν κάτι το οποίο σχολιάστηκε ενώ η Βίκυ Καγιά ενημέρωσε τους αγχωμένους παίκτες πως ο Άγγελος Μπράτης θα εμφανιστεί… ψηφιακά.

Ο Άγγελος Μπράτης έκανε την εμφάνιση του μέσω Skype όπου μίλησε με τους παίκτες. Πριν λίγες ώρες ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του GNTM από τον οποίο ένας από τους τέσσερις φιναλιστ, Παρασκευή, Ηρακλή, Αιμιλιάνο και Ανδρέα θα αγγίξει το όνειρο του για μια καριέρα στο χώρο της μόδας.

Ωστόσο και από τον τελικό απουσιάζει ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν δεν θα εμφανιστεί ζωντανά ούτε απόψε ενώ την κριτική του και τις βαθμολογίες τους θα τις δώσει  μέσω Skype.

Ο τελικός ξεκίνησε και το twitter πήρε… φωτιά – «Βγάλτε νικητή τον Καράβα που τους άντεξε»

Το GNTM φτάνει στο τέλος του σε λίγη ώρα και ένας μόνο θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που θα αγγίξει το όνειρο του. Ο φετινός νικητής του GNTM θα είναι ένας από τους: Παρασκευή, Ηρακλή, Αιμιλιάνο και Ανδρέα καθώς ο στο επεισόδιο της Δευτέρας αποχώρησε ο Έντουαρντ.

Οι τέσσερις φιναλίστ μπήκαν στο υπέρλαμπρο στούντιο και ενημερώθηκαν για τη διαδικασία από την οποία θα βγει ο μεγάλος νικητής.

Το twitter πήρε… φωτιά με τα πρώτα πλάνα του μεγάλου τελικού και οι χρήστες φυσικά σχολιάζουν τα πάντα.