Το τελευταίο διάστημα, η φιλία του Δημήτρη Πυργίδη με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη περνάει κρίση καθώς οι δυο παίκτες του «Big Brother» έχουν απομακρυνθεί.

Η μεταξύ τους σχέση έχει αποτελέσει πολλές φορές θέμα συζήτησης στα live επεισόδια του «Big Brother» με τους δυο τους να διατείνονται ότι είναι φίλοι και πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό το οποίο υποβόσκει.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Δημήτρης Πυργίδης θα προσπαθεί να πλησιάσει εκ νέου την Άννα Μαρία Ψυχαράκη ώστε να λύσουν τις διαφορές που τους κρατάνε σε απόσταση.

Όπως θα δείτε στο βίντεο το οποίο εξασφάλισε το newsbeast.gr, η κρητικιά δικηγόρος τονίζει στον συμπαίκτη της πως «δεν ξεχνά».

Η συζήτηση των δυο παικτών των «Big Brother» θα διεξαχθεί στο μπάνιο του σπιτιού.

«Λες ότι με στηρίζεις εδώ μέσα; Δεν είσαι σε καμία αποχώρησή μου να έρθεις δίπλα μου. Ήσουν πάντα δίπλα στη Ραμόνα» θα αναφέρει αρχικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ενώ ο Δημήτρης Πυργίδης θα αποκριθεί πως: «Τότε δε μιλούσαμε γενικά. Είχαμε να μιλήσουμε 1,5 μήνα ρε Άννα Μαρία».

«Και πριν τη Ραμόνα; Πού ήσουν;» θα τον ρωτήσει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και θα προσθέσει πως: «Άστο. Ποτέ. Ίσα ίσα. Δέκα φορές έχω πάει στον τάκο, δεν ήρθες ποτέ δίπλα μου. Αντιθέτως ήρθες εναντίον μου. Μπέντζι, δε ξεχνάω τίποτα» και θα καταλήξει: «Δε θέλω να τα λύσω με έναν άνθρωπο που άλλα λέει και άλλα κάνει».