Μια άτυχη στιγμή είχε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής και χωρίς να το θέλει αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα του «Πρωινού» το ποσό που φέρεται να αμείβεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την συνεργασία της με τον Alpha.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ανέφερε η παρουσιάστρια του Ant1, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αυξάνει τον τραπεζικό της λογαριασμό με 30.000 ευρώ το μήνα.

«Εσύ δεν έλεγες πέρυσι για τα χρήματα που έκλεισε η Ηλιάνα; Μας είχες πει ένα ποσό που πραγματικά… Πόσο μας είχες πει; 30 χιλιάδες τον μήνα; Εσύ δεν το είχες πει εδώ σ’ αυτή την εκπομπή;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να «παγώνει» καθώς αυτό ήταν μια πληροφορία που της είχε αναφέρει off the record, δηλαδή όταν οι κάμερες ήταν σβηστές.

Η συγκεκριμένη «γκάφα» της Φαίης Σκορδά, φαίνεται πως προκάλεσε mini πονοκέφαλο στους υπεύθυνους του Alpha καθώς ένα τέτοιο ποσό θα αποτελούσε ενδεχομένως «πρόκληση» αφού θεωρείται ιδιαίτερα υψηλό για την κατάσταση την οποία επικρατεί στο τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγές του Alpha ανέφεραν στο newsbeast.gr πως δεν ισχύει πως η παρουσιάστρια της εκπομπής «Pop Up» αμείβεται με 30.000 ευρώ το μήνα.

«Προφανώς και πρόκειται για λάθος ρεπορτάζ της εκπομπής. Τα συμβόλαια είναι απόρρητα και τα στοιχεία αυτών αποτελούν προσωπικά δεδομένα. Δεν ισχύει» αναφέρει καλά πληροφορημένη πηγή του Alpha.