Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει καταφέρει να «κερδίσει» το τηλεοπτικό κοινό με τον ρόλο του «κλαρινιτζή Κυριάκου» στην πετυχημένη σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός το πρωί της Τετάρτης, συνδέθηκε μέσω Skype με την εκπομπή «στη Φωλιά των ΚουΚου» και αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του όσο και σε μια ερώτηση που δέχθηκε από ανθρώπους της παραγωγής των «Άγριων Μελισσών» όταν του έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στην σειρά .

«Πέρυσι ο Κυριάκος είχε ασπαστεί τη… ζορμπαϊκή φιλοσοφία, που λέει ότι είναι αμαρτία να πεις όχι σε μια γυναίκα που σε θέλει. Αλλά φέτος πέρασε στην ασκητική του Καζαντζάκη. Πέρυσι είχα δυο γυναίκες, ενώ φέτος έχω δυο γιους», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στο περιστατικό που τον… σκάλωσε όταν του έκαναν την πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες»: «Είχε πολύ πλάκα αυτό. Γιατί με ρωτήσανε κιόλας “το φυσάς το κλαρίνο;”. Μου ακούστηκε λίγο… kinky και λέω “τι εννοείτε;”, όχι βρε παιδί μου, μου λένε, να κάνεις ότι το φυσάς, και γέλαγαν όλοι. Λέω εντάξει, έχω καλή σχέση με τη μουσική».