Τη μνήμη του δημοσιογράφου Κώστα Μπετινάκη, επιθυμεί να τιμήσει η οικογένεια του μέσω μιας συγκινητικής κίνησης στην οποία προχωρά. Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε ότι επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος συναδέλφου Κώστα Μπετινάκη είναι, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να καταθέσουν, υπέρ της μνήμης του, δωρεές στο Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «Αρωγή».

Ο Κώστας Μπετινάκης έφυγε από τη ζωή το Σάββατο ενώ διετέλεσε και γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ.

Από το 1968 εργάστηκε σε θέση ευθύνης στον τομέα διεθνών ειδήσεων στις αθηναϊκές εφημερίδες (Ακρόπολις, Σημερινά, Ελευθεροτυπία, Μεσημβρινή, Έθνος, Τα ΝΕΑ) και διετέλεσε υπεύθυνος εξωτερικού δελτίου, αρχισυντάκτης, διευθυντής ειδήσεων στο ραδιόφωνο στην ΕΡΤ, το 2002 ίδρυσε το ηλεκτρονικό περιοδικό www.styx.gr και συνέχισε να αρθρογραφεί μέχρι τέλους στην ιστοσελίδα www.zougla.gr.

Διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΥ, αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ, μέλος και γενικός γραμματέας της Ένωσης Συντακτών και ιδρυτικό μέλος της συνδικαλιαστικής δημοσιογραφικής παράταξης Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων.

ΟΙ ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θέλουν να καταθέσουν, υπέρ της μνήμης του Κώστα Μπετινάκη, δωρεές στο Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας «Αρωγή» μπορούν να το πραγματοποιήσουν στους εξής λογαριασμούς:

Eurobank

Iban: GR6802600260000910200349684

ΔIKAIOYXOΣ APΩΓH ΣΩMATEIO KOINΩNIKHΣ MEPIMNAΣ

ΠEIPAIΩΣ

Iban: GR8701718500006850145029355

ΔIKAIOYXOΣ APΩΓH ΣΩMATEIO KOINΩNIKHΣ MEPIMNAΣ