Οι δυο από τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Δημήτρης Πυργίδης βρέθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» προκειμένου να αναλύσουν τη μεταξύ τους σχέση σε ζωντανή συζήτηση με τους παρουσιαστές και τους καλεσμένους που βρισκόντουσαν στο πλατό της εκπομπής.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Δημήτρης Πυργίδης βρήκαν το… αγκάθι που πληγώνει τη μεταξύ τους σχέση.

«Η σχέση σου με την Άννα Μαρία έχει εξελιχθεί σε μια παρτίδα σκάκι. Έχουμε μπερδευτεί. Τι πιστεύεις ότι φταίει;» αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης τον παίκτη που πάντα προκαλεί… Χάος στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

«Πιστεύω ότι δε φταίει τίποτα. Απλά έτσι γίνεται σε αυτά τα γεγονότα» απάντησε λίγο διστακτικά ο Δημήτρης. «Μήπως φταίει ότι στήριξες τη Ραμόνα;» ρώτησε ξανά ο παρουσιαστής και ο Δημήτρης απάντησε αρνητικά.

Ωστόσο, η δικηγόρος του σπιτιού του «Big Brother» προχώρησε σε ορισμένες γκριμάτσες πίσω από την πλάτη του Δημήτρη Πυργίδη, κάτι το οποίο παρατήρησαν όλοι όσοι βρισκόντουσαν στο πλατό και της έδωσαν το λόγο.

«Ακράδαντα το πιστεύω» ανέφερε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και πρόσθεσε: «Το πιστεύω, είναι ένοχος. Έχουμε μια κυκλοθυμική σχέση. Μια πάνω μια κάτω. Με απομονώνουν οι κακές παρέες που κάνει».

Η παραγωγή είχε ετοιμάσει μια ευχάριστη έκπληξη στους παίκτες και τους έδειξε ένα βίντεο με τις στιγμές τους και τα… up and down της μεταξύ τους σχέσης.

«Η Άννα Μαρία όσο πάει γίνεται καλύτερη. Έχει και διάθεση στις αποστολές, οπότε από δω και πέρα ίσως κάνουμε και καμία πλάκα» ανέφερε ο Δημήτρης Πυργίδης λίγο πριν αποχωρήσει από το δωμάτιο επικοινωνίας.

«Θα τον δικαιολογήσω τον Μπέντζι γιατί θεωρώ ότι επηρεάστηκε από τις παρέες που κάνει, από τους πρώην φίλους μου» πρόσθεσε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.