Σε πολύ άσχημη ψυχολογική διάθεση ήταν η Σοφία Δανέζη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το βράδυ της Παρασκευής, ακόμα ένα live του «Big Brother» ξεκίνησε και για πρώτη φορά προβλήθηκαν πλάνα από τη χθεσινή μέρα.

Και στη χθεσινή μέρα κυριάρχησαν τα νεύρα και οι εντάσεις ανάμεσα στους συγκατοίκους. Μάλιστα η Σοφία Δανέζη είχε μια έντονη συζήτηση με τον Δημήτρη Κεχαγιά η οποία εξελίχθηκε άσχημα για την παίκτρια η οποία ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς.

Στην αρχή της συζήτησης τους, η Σοφία Δανέζη έκανε παράπονα στον Δημήτρη Κεχαγιά ότι δεν έχει ενδιαφερθεί καθόλου για εκείνη όλες αυτές τις μέρες που εκείνη ήταν «πεσμένη» ενώ δεν έλειψαν και τα… γαλλικά της παίκτριας προς τον φίλο της.

«Δεν σου επιτρέπω να μου ξαναμιλήσεις! Τσιμουδιά!» της απαντούσε ξανά και ξανά ο Δημήτρης Κεχαγιάς ενώ της τόνισε πως: «Τέτοια ξεφτιλίκια που κάνεις εσύ, εγώ δεν έχω κάνει».

Η Σοφία Δανέζη μάλιστα ανέφερε την στάση των υπολοίπων συγκατοίκων προς το πρόσωπο της με ιδιαίτερη αναφορά στην στάση του Θέμη Κανέλλου.

Εκείνη την στιγμή ο Θέμης μπήκε στο δωμάτιο και «πέταξε» μια ειρωνεία στην Σοφία η οποία έφτασε στα όρια της και ξέσπασε κουκουλωμένη κάτω από τα σκεπάσματα.