«Ανυπομονούσα να ανοίξεις το παλτό σου» τόνισε ο Στέλιος Κουδουνάρης όταν αντίκρισε απέναντι του την Αρέτη Λις στο πλατό του «My Style Rocks» το απόγευμα της Πέμπτης. Ο κριτής στην συνέχεια αποθέωσε το παλτό, τα παπούτσια αλλά και το μακιγιάζ τα οποία επέλεξε να φορέσει η παίκτρια.

«Είσαι η Αρετή η οποία μας έχει δείξει, πέρα από τις παρασπονδίες τις διάφορες που έχουμε συζητήσει κατά καιρούς και καλό είναι να αφήσουμε πίσω μας. Μας έχεις δείξει πόσο προσηλωμένη είσαι σε έναν στόχο που να είναι μια κοπέλα που έχει εξελίξει το στυλ της, το ότι μπορείς να ζήσεις μέσα από τη μόδα και να την κάνεις επάγγελμα, οπότε εγώ δεν θέλω να σε πιάνει αυτό το arrogance (αλαζονεία), ούτε να τα παρατάς, ούτε να νομίζεις ότι είσαι κάτι παραπάνω από αυτό που είσαι στην πραγματικότητα.

Και στο λέω με αγάπη αυτό. Θέλω να ξαναγίνεις ευγενική, να φύγει από μέσα αυτό το παιδάκι που νομίζει ότι έχει δίκιο σε όλα. Και αυτό το παιδάκι που έχει μια αγένεια γλυκιά. Γιατί όλοι μέσα μας πάρα πολλά παιδάκια. Εσένα σου βγήκαν τα κακά παιδάκια που θέλουν να κλέψουν το παγωτό από το άλλο παιδάκι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κουδουνάρης «καρφώνοντας» την συμπεριφορά της παίκτριας το τελευταίο διάστημα.