Λίγο καιρό πριν, το όνομα της Πόπης Τσαπανίδου ακούστηκε έντονα καθώς η δημοσιογράφος προετοίμαζε το επόμενο επαγγελματικό βήμα το οποίο και θα σηματοδοτούσε την τηλεοπτική της επιστροφή.

Τότε, είχε γίνει γνωστό πως η Πόπη Τσαπανίδου η οποία φέρεται να είχε δώσει τα χέρια με τους υπευθύνους της Alter Ego, αποχώρησε, πριν βγει το κανάλι στον αέρα με τις πληροφορίες να αναφέρουν τότε ότι προέκυψαν κάποιες διαφορές ως προς τη φιλοσοφία του ειδησεογραφικού προγράμματος.

Στην συνέχεια, οι φήμες «φούντωσαν» και ανέφεραν ότι Open και ΣΚΑΪ πολιορκούσαν τη δημοσιογράφο.

Τελικά, η Πόπη Τσαπανίδου, βρήκε την επόμενη επαγγελματική στέγη της στον σταθμό του Αμαρουσίου και από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου στο ανανεωμένο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του Ant1.

Εκτός όμως από την Πόπη Τσαπανίδου, στο πλευρό του παρουσιαστή, ώστε να σχολιάζουν, να αναλύουν και να εμβαθύνουν στα θέματα της επικαιρότητας θα είναι και οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας και Πάνος Αμυράς.

Ειδικότερα το δελτίο τύπου του Ant1 αναφέρει: «Με κύρος, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, το ΑΝΤ1NEWS δίνει καθημερινά, στις 18:50, τη μάχη της ενημέρωσης. Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς. Με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας».