Με επιτυχία συνεχίζεται το Big Brother Live, κάθε εβδομάδα και ο Χάρης Βαρθακούρης δεν έχει παρά να είναι χαρούμενος ιδιαίτερα για αυτό. Κάποιοι, ωστόσο, θέλησαν να εκφράσουν πως ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ αισθάνεται ντροπή για το εγχείρημα αυτό.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση στους καλοθελητές και να κλείσει, όπως ο ίδιος τονίζει, ορισμένα στόματα.

«Ο μόνος λόγος που επέλεξα να ανεβάσω σήμερα αυτές τις φωτογραφίες είναι επειδή κάπου πήρε το μάτι μου το εξής: ο Βαρθακούρης δεν ανεβάζει πουθενά φωτογραφίες από το Big Brother γιατί ντρέπεται που το παρουσιάζει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στην ανάρτηση του. «Οπότε πάμε να κλείσουμε κανα στόμα. Την αγάπη σας στην ορχήστρα μας» συμπλήρωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημέρα ☀️ Ο μόνος λόγος που επέλεξα να ανεβάσω σήμερα αυτές τις φωτογραφίες είναι επειδή κάπου πήρε το μάτι μου το εξής: ο Βαρθακούρης δεν ανεβάζει πουθενά φωτογραφίες από το Big Brother γιατί ντρέπεται που το παρουσιάζει. Οπότε πάμε να κλείσουμε κανα στόμα. Την αγάπη σας στην ορχήστρα μας… και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους ?? . . #varthakouris #bigbrother #bigbrothergr #bigbrothergreece #host #hoovoo #skaitvgr #skaitv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) στις