Ο Μεγάλος Αδερφός, κάλεσε τους συγκατοίκους, τον έναν μετά τον άλλον, στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να ψηφίσουν τα άτομα που θέλουν να βγάλουν ως υποψήφιους προς αποχώρηση.

Με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να είναι η μια υποψήφια προς αποχώρηση μετά την ποινή που της επέβαλε ο Big Brother εξαιτίας της πρόσφατης συμπεριφοράς της κατά την οποία προκάλεσε ζημιά στην πόρτα του σπιτιού, οι συγκάτοικοι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στους υπόλοιπους.

Στο τέλος της ψηφοφορίας, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε, πως υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τη δικηγόρο είναι οι Παναγιώτης Βαρουξής, Σοφία Δανέζη και Χρήστος Βαρουξής.
Στο άκουσμα των ονομάτων των διδύμων, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη βούρκωσε αφού ένιωσε ενοχές γιατί θεωρεί πως οι συγκάτοικοι τους έβγαλαν στον… τάκο επειδή κάνουν παρέα μαζί της.

Ωστόσο αναμένεται η δοκιμασία του βέτο η οποία ενδέχεται να προκαλέσει αλλαγή στους υποψηφίους προς αποχώρηση. Η μόνη που δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει το βέτο, είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εξαιτίας της ποινής της.