Η Αρετή Λις είναι μια από τις παίκτριες, το στυλ της οποίας, αποθεώνεται σχεδόν σε καθημερινή βάση τόσο από τις συμπαίκτριες της στο «My Style Rocks» όσο και από την κριτική επιτροπή.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Αρετή αφού έκανε την πασαρέλα της, πήρε τη θέση της δίπλα στην παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη η οποία σχολίασε πως: «Να σου πω τι νιώθω; Νιώθω πως χθες στεναχωρήθηκες με κάποια πράγματα».

Η παίκτρια απάντησε θετικά και πρόσθεσε: «Αισθάνθηκα μια αδικία, για το λόγο του πώς ειπώθηκε αυτό που ειπώθηκε για μένα και για την Έρη συγκεκριμένα, το θεώρησα άσχημο, για την προσπάθεια που κάνω. Το θεώρησα άδικο για τον αγώνα και την προσπάθεια που κάνω σε καθημερινή βάση και προσπαθώ να μένω σταθερή».

Ο λόγος στην συνέχεια πήγε στην Τζένη η οποία ανέφερε πως: «Δεν το έκανα για να πληγώσω ούτε εσένα ούτε την Έρη. Θέλω να αισθάνομαι ελεύθερη όταν μου μπαίνει κάτι στο μυαλό. Ήταν κάτι που ήταν εκείνη την στιγμή. Εγώ ήμουν πρόθυμη να μιλήσω και μετά το γύρισμα αλλά δε δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Θέλω να νιώθω ελεύθερη να βάλω το δύο μου χωρίς να κλαίει κανένας και θέλω να αισθάνεστε κι εσείς το ίδιο με εμένα».

Η Έρη από την πλευρά της, απάντησε: «Ξέρεις μετά από τόσο καιρό εδώ πέρα κι εμείς οι τρεις έχουμε μείνει πιο πολύ, γνωρίζουμε πολύ καλά η μία την άλλη όσον αφορά το στυλ τουλάχιστον. Δεν μπορείς να μας κατηγορείς για κάτι τέτοιο. Ζούμε εδώ την κούραση όλες μαζί. Άφησες να εννοηθούν πράγματα, δύο μήνες μετά. Είναι μια δουλειά που κάνω αρκετά χρόνια, δεν έχω να αποδείξω κάτι».

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στις δυο παίκτριες συνεχίστηκε για αρκετή ώρα με τις κατηγορίες να εκτοξεύονται και από τις δυο πλευρές.