Η Έρη Λώλη παρουσίασε την ενδυματολογική της επιλογή στις συμπαίκτριες της στο «My Style Rocks» το απόγευμα της Τρίτης και μετά αντίκρισε τις βαθμολογίες τους.

Ανάμεσα τους ξεχώριζαν και ορισμένα δυάρια. «Θεωρώ ότι είναι από το σχόλιο της κριτικής επιτροπής τα δυάρια» ανέφερε η Έρη Λώλη σχολιάζοντας τις βαθμολογίες. Τότε η παρουσιάστρια, Κατερίνα Στικούδη έδωσε το λόγο στη νέα παίκτρια, Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη να αιτιολογήσει το δικό της δυάρι.

«Η αλήθεια είναι ότι όχι δεν είναι από τα σχόλια της κριτικής επιτροπής, δυστυχώς Έρη μου. Να το πιάσω από τα σκουλαρίκια… Δεν θα τα φορούσε ποτέ εγώ προσωπικά» ανέφερε αρχικά η Ρούλα και η Έρη τη διέκοψε λέγοντας: «Εδώ πέρα βέβαια, το λέμε και το ξανά λέμε, δεν κρίνουμε σύμφωνα με το τι θα φορούσες εσύ. Κρίνεις σύμφωνα με το πώς είμαι εγώ».

«Σύμφωνα με την αισθητική μου θα κρίνω» άρχισε να λέει ξανά η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη και συμπλήρωσε: «δεν θα τα φορούσα αυτά τα σκουλαρίκια».

«Δεν με ενδιαφέρει αν θα τα φορούσες! Αν σου αρέσουν σε μένα» απάντησε σε έντονο ύφος η Έρη Λώλη.

«Βάση της δικής μου αισθητικής… Μου θυμίζει λίγο μπάλα χριστουγεννιάτικη. Μου κλωτσάει η εικόνα» δικαιολόγησε η Ρούλα Δημητριάδου και συνέχισε την κριτική της για το look της Έρης Λώλης.

Ωστόσο, τα όσα ανέφερε η Ρούλα Δημητριάδου δεν άρεσαν καθόλου στην Έρη Λώλη η οποία τόνισε πως οι δυο τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.