Η Αρετή Λις έκανε την εμφάνιση της μπροστά στους κριτές του «My Style Rocks» το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να τους παρουσιάσει την ενδυματολογική της επιλογή.

Ωστόσο, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε την ενόχληση του αλλά και τον εκνευρισμό του για την πλαστική σακούλα με την οποία είχε συμπληρώσει το στιλ της η παίκτρια του διαγωνισμού μόδας.

«Σκέφτομαι πάρα πολλά και όχι μόνο κοιτώντας εσένα Αρετή αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια, γιατί βλέπω ότι σήμερα έχετε κάπως, οι περισσότερες, ωραίες, συμβατές εικόνες.

Όμως οι περισσότερες είστε πάρα πολύ λάθος για να πάρετε τη δουλειά. Αν πηγαίνεις έτσι στη δουλειά σου, αν την έχεις ήδη πάρει, είσαι καταπληκτική. Δεν μπορείς να διεκδικήσεις μια δουλειά έτσι γιατί παίζουν τόσα πολλά πράγματα ρόλο, τα οποία πραγματικά μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι δεν τα μελετήσατε οι περισσότερες» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στην συνέχεια ο κριτής του «My Style Rocks» έκανε μια αναφορά στη «μάχη» που γίνεται στην αγορά εργασίας.

«Πραγματικά επειδή είναι δύσκολοι καιροί, τα βιογραφικά που πάνε στις αγγελίες για εργασία είναι πάρα πολλά. Αν ερχόσουν σε μένα έτσι, που είσαι ένα μοντέρνο κορίτσι, θα έλεγα: “έχει άποψη, έχει στυλ, μπορεί να πουλήσει ρούχα αλλά είναι πολύ ακατάστατη. Μήπως δε μπορεί να καταλαβαίνει πότε το κατάστημα είναι ακατάστατο;”. Πιστεύω ότι δεν θα σε έπαιρνα για δουλειά γιατί χρειάζεται μια χρυσή ισορροπία. Αν σε γνώριζα και ξέρω ποια είσαι θα σε έπαιρνα αλλά σε ένα ραντεβού δε σε γνωρίζω. Βλέπω μια εικόνα που μου προκαλεί ερωτηματικά» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Τέλος, και λίγο πριν βαθμολογήσει την Αρετή Λις με 1, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν έκρυψε την ενόχληση του για την πλαστική σακούλα με την οποία η παίκτρια είχε καλύψει την τσάντα που κρατούσε. «Επίσης, αυτήν την σακούλα στη τσάντα σου δεν την καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω ότι θες να προστατεύσεις την τσάντα αλλά το 2020 που ο πλανήτης μάχεται να καταρριφθούν και απορριφθούν τα πλαστικά μιας χρήσης είναι σχεδόν ανεπίτρεπτο να βάλεις μια σακούλα και να την κάνεις styling. Να βάλεις κάτι άλλο» της είπε ο κριτής.