Σκούρα φαίνεται πως τα βρίσκει η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου η οποία από χθες, Δευτέρα, συμμετέχει στο «My Style Rocks».

Το απόγευμα τα Τρίτης, η καινούρια παίκτρια του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ πραγματοποίησε τη δεύτερη εμφάνιση της για την οποία όμως δεν κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλές βαθμολογίες.

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, αφού πραγματοποίησε την πασαρέλα της μπροστά στις συμπαίκτριες της και βαθμολογήθηκε, πήρε τη θέση της μπροστά στους κριτές ώστε να ακούσει τα σχόλια τους και να δει και τις δικές τους βαθμολογίες.

Όταν όμως ήρθε η σειρά του Στέλιου Κουδουνάρη, η Ελισάβετ «πάγωσε».

«Αυτό το φόρεμα είναι βραδινό. Δεν επιδέχεται πουκαμίσου» ανέφερε αρχικά ο κριτής στην αρχή της κριτικής του στην παίκτρια.

Στην συνέχεια ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε: «Είσαι ένα μικροκαμωμένο κορίτσι με πολύ ωραία πόδια και αυτές οι μπότες δεν σε κολακεύουν. Ούτε έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, εκτός από ένα στολισμένο τακούνι που είναι και χαμηλό, είναι απλά χρηστικές. Δεν έχουν κάποιο στυλ. Άρα, η μισή σου εικόνα είναι κάτι μαύρες μπότες που… χωρίς λόγο. Δεν βλέπουμε κάποιο στιλ στο κάτω μέρος» και τη βαθμολόγησε με άσο.

«Το πάτε καλά πάντως» σχολίασε με χαμόγελο η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου.

Η φράση αυτή «αγρίεψε» τον Στέλιο Κουδουνάρη. «Συγγνώμη, σε μένα μιλάς;» ρώτησε ο κριτής.

«Όχι, λέω ότι με βοηθάτε πάρα πολύ, δεν το είπα για το βαθμό», απάντησε η καινούρια παίκτρια με «μουδιασμένο» χαμόγελο και ο Στέλιος Κουδουνάρης απάντησε «κατάλαβα».