Στο επεισόδιο του «Big Brother» το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν ένα ιδιαίτερο τετ-α-τετ ανάμεσα στη Ραμόνα Ραμοροσάνου και τον Γρηγόρη Τσεκούρα.

Συγκεκριμένα, η μελαχρινή παίκτρια θα θελήσει να βάλει στη θέση του τον… γύπα συμπαίκτη της.

«Όταν είναι κάτι φιλικό, είναι κάτι φιλικό. Το να με πειράξεις, είναι κάτι… Μου το είχες πει από το πρωί ότι «θα σε πάρω αγκαλιά και θα σου κάνω έτσι». Πειράγματα, ναι. Άμα ήσουν στη θέση σου και έβγαινε αυτή η μπαρούφα, άμα καθόσουν εσύ στη θέση σου όπως κάθεσαι τώρα και δεν μιλάς με καμία, δεν κ@υλ@ντίζεις με καμία και δεν παίζεις με καμία, τότε να πω πως, ναι, το παιδί δεν έκανε τίποτα» ακούγεται να λέει η Ραμόνα στον συγκάτοικο της στο απόσπασμα του newsbeast.gr.

«Αλλά μόνος σου λες. «Έβγαλα ζήλιες εκεί, έκανα αυτό, μίλησα με τη μία, μίλησα με την άλλη». Και έχω ακούσει και άλλη να λέει πως έχεις δηλώσει εσύ ότι εγώ σε γουστάρω, αλλά η Σοφία είναι ο τύπος σου. Και το είπες αυτό στη Σοφία. Έχω έρθει ποτέ εγώ να σου πω κάτι τέτοιο;

Εντάξει, τι νόμιζες; Ότι είσαι γύπας και θα την γλυτώσεις έτσι χωρίς καμία παρεξήγηση; Τι νόμιζες ότι πας να την πέσεις σε όλες και δεν θα σου συμβεί τίποτα;» πρόσθεσε η Ραμόνα και o Γρηγόρης απλά την άκουγε σιωπηλός.