Ακόμα μία προσθήκη θα έχουν οι Άγριες Μέλισσες. Στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να μπει ένα νέο πρόσωπο, ο Νίκος Πολίτης. Και αν το όνομά του – ακόμα δεν σας λέει κάτι – πρόκειται για τον αδελφό του Κώστα Μαρτάκη.

Ο νεαρός ηθοποιός στη σειρά του ΑΝΤ1, όπως εξήγησε στην κάμερα του Πρωινού, θα υποδυθεί τον βοηθό του ενωμοτάρχη και θα είναι ένας από τους ηθοποιούς που θα συνδράμουν σημαντικά στην πλοκή της υπόθεσης. Μάλιστα στη συνέντευξη  αποκάλυψε και το πως είναι οι σχέσεις του με τον αδερφό του.

«Δεν είναι τόσο καταλυτικός ο ρόλος αλλά πάρα πολύ βοηθητικός. Θα είμαι βοηθός του κύριου Προύσαλη που έρχεται εξ’ επαρχίας. Ο κύριος Σουξές ήταν φανταστικός, γελάσαμε πολύ στο γύρισμα. Είχε το κείμενό του κι εγώ δύο ατάκες και του έλεγα αγχώνομαι πάρα πολύ και έβαλε τα γέλια και μου είπε ότι όλοι το έχουμε περάσει. Όλο το συνεργείο δεν με άφησε να εκτεθώ σε καμία περίπτωση», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε σχετικά με τον Γιάννη Στάνκογλου, με τον οποίο επίσης θα έχουν κοινές σκηνές: «Ο κύριος Στάνκογλου είχε χιούμορ υπέρ του δέοντος, ήταν ανοιχτός και εγκάρδιος. Κάναμε χιούμορ κι ήταν μοναδική εμπειρία».

Όσο για το πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική και για τον αδελφό του Κώστα Μαρτάκη – είναι από διαφορετικό πατέρα – τις σχέσεις του, αλλά και τι του είπε για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, ανέφερε: «Δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση έκταση αλλά ότι είναι για καλό γίνεται.

Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου από τα 18 αλλά δεν ασχολήθηκα επαγγελματικά. Με πήρε η μπάλα και προσπάθησα να βιοποριστώ με άλλους τρόπους, την αντρική ραπτική όπου φτιάχνουμε κοστούμια σε ένα ατελιέ στο Κολωνάκι. Κάνω φίτινγκ.

Ο Κώστας δεν με έκρυβε, έχει κι αυτός την προσωπική του ζωή , οπότε για αυτό δεν έδωσε έκταση και δεν του αρέσει να το κάνει. Είμαστε αδέρφια από διαφορετικούς πατεράδες, έχουμε μεγαλώσει μαζί. Οι πατεράδες μας έκαναν παρέα κι είχαμε τόσο δέσιμο. Όταν έμαθε ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες, μου είπε έλα μελισσάκι».

Όσο για την ενασχόλησή του με την υποκριτική, όπως εξήγησε, έχει 1,5 χρόνο που είναι σε δραματική σχολή. «Στην ουσία επειδή είμαι εξωστρεφής άνθρωπος ήθελα να ασχοληθώ με αυτό γιατί με γεμίζει και με κάνει να χαμογελώ», είπε μεταξύ άλλων.