Η Μαρία-Χριστίνα Περγαλιά παρουσίασε την ενδυματολογική της επιλογή στις συμπαίκτριες της στο «My Style Rocks» το απόγευμα της Τετάρτης και στη συνέχεια βρέθηκε στο πλευρό της παρουσιάστριας Κατερίνας Στικούδη προκειμένου να δει τις βαθμολογίες της.

Τα τεσσάρια κυριάρχησαν ενώ ξεχώριζε το δυάρι με το οποίο την βαθμολόγησε η Έρη Λώλη και η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να μάθει το λόγο που έδωσε την συγκεκριμένη βαθμολογία.

«Η παλέτα της Μαρίας Χριστίνα μου αρέσει, η μπλούζα όμως πάνω από το πουκάμισο στα δικά μου μάτια είναι τελείως λάθος. Έχεις “μπουκωθεί”. Βαρέθηκα τα σακάκια στους ώμους χωρίς να τα φοράμε. Δηλαδή, ειλικρινά έχω κουραστεί υπερβολικά με αυτό το πράγμα. Και δεν μου αρέσουν και τα παπούτσια και η τσάντα» δικαιολόγησε η Έρη Λώλη τη χαμηλή βαθμολογία της και συμπλήρωσε: «Απορώ με τις συμπαίκτριες μου που έχουν βάλει 4 σε αυτήν την εικόνα γιατί σε πιο δυνατά outfits παίξανε 2 και 3. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει εδώ».

Η Κάτια Φουρτούνη αντέδρασε στα όσα είπε η Έρη Λώλη και δικαιολόγησε την υψηλή βαθμολογία που έδωσε στην συμπαίκτρια της τονίζοντας πως της αρέσει η σιλουέτα της όπως φαίνεται μέσα στα συγκεκριμένα ρούχα.