Ο Alpha έχει ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης την «Αγγελική», τη νέα δραματική σειρά η οποία από τα πρώτα επεισόδια έδειξε να τραβάει πάνω της το ενδιαφέρον.

Απόψε, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί το τρίτο επεισόδιο της σειράς και οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές καθώς Παύλος και Σοφία θα έρθουν σε κόντρα.

Τι θα δούμε στην «Αγγελική» απόψε;

Ο Μιχάλης βρίσκει το σκύλο του, τον Άργο, βαριά  άρρωστο και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον Δημήτρη. Η Αθηνά ανησυχεί για την εξέλιξη που θα έχει το δείπνο στο σπίτι του Παύλου και αποφασίζει να πάει η ίδια εκεί με τη συνοδεία της Αγγελικής. Η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο Παύλος είναι ο εραστής της Τζένης και θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησής της. Ο Μιχάλης, έχοντας μάθει για το παρελθόν των Αργυρών και για να προστατέψει την Κατερίνα από αυτούς, της προτείνει να φύγουν απ’ το σπίτι και να ζήσουν μαζί. Ο Στέφανος και η Τζένη συγκρούονται πάλι λόγω της Δανάης. Η Σοφία λαμβάνει μία σειρά από μηνύματα σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από μια γυναίκα που υποστηρίζει πως είναι η ερωμένη του άντρα της ενώ, παράλληλα, της δίνει τη διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο θα συναντηθούν ο Παύλος και η Τζένη.