Μπορεί να απέχει αρκετά χρόνια από τον χώρο της τηλεόρασης όμως δραστηριοποιείται στο θέατρο και φέτος θα συμμετέχει σε δυο παραστάσεις. Ο ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open το πρωί της Παρασκευής και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του βήματα, τον Μάρκο Σεφερλή, την αρνητική κριτική αλλά και το «Big Brother».

«Είμαστε σε διαδικασία προβών. Θα συμμετέχω στην παράσταση “Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός”. Ο Χάρης Ρώμας έχει διασκευάσει το έργο με πολύ σεβασμό. Κάνω τον ρόλο του Ρίζου. Στο ίδιο θέατρο θα κάνω για 9η χρονιά τα “Ραδίκια ανάποδα”» ανέφερε ο Γιώργος Γαλίτης.

Μιλώντας για τον Μάρκο Σεφερλή τον οποίο χαρακτήρισε «έντιμο» είπε: «Είχα τη χαρά να έχω τον Μάρκο Σεφερλή ως παραγωγό στην περσινή παράσταση αλλά και πρόπερσι. Ήταν από τις πιο καλές μου συνεργασίες και τις πιο έντιμες. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας άνθρωπος έντιμος. Ο Μάρκος Σεφερλής αγωνίζεται πάνω στην σκηνή, ιδρώνει τη φανέλα».

Πώς αντιδρά στην αρνητική κριτική; «Πάρα πολλές έχω δεχθεί αρνητική κριτική για το ταλέντο μου, είναι θεμιτό» σχολίασε ο ηθοποιός.

Σχετικά με την αποχή του από τα τηλεοπτικά του δρώμενα είπε: «Κάποιες φορές είναι δική μου επιλογή να απέχω από την τηλεόραση. Τώρα έχω πάψει να θέλω να κάνω guest. Δε νομίζω το να πας να ταλαιπωρηθείς για μια μέρα θα σου προσθέσει κάτι. Αυτό που θα ήθελα είναι μια σταθερή παρουσία σε ένα σήριαλ».

Ο Γιώργος Γαλίτης έριξε όμως τα «βέλη» στο «Big Brother» του ΣΚΑΪ το οποίο επέστρεψε στην τηλεόραση έπειτα από 20 ολόκληρα χρόνια.

«Μακάρι να μπορούσε να σταματήσει και τώρα θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Δεν αντέχεται. Είδα τρία λεπτά. Μου θύμισε τα νιάτα μου που δεν το έβλεπα. Υπήρχε ανάγκη όλο αυτό να συμβεί; Το είχαμε ανάγκη όλο αυτό; Είναι κάτι το οποίο προσθέτει κάτι; Πιστεύω ότι αφαιρεί από την ελληνική τηλεόραση» τόνισε ο Γιώργος Γαλίτης.