Οι «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται να επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς δέκτες και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο Διαφάνι και στις αδερφές Σταμίρη καθώς έφτασε για εκείνες η ώρα μηδέν όπως αποκαλύπτεται και από τα trailers τα οποία βρίσκονται στον «αέρα».

Η πετυχημένη σειρά του Ant1 θα κάνει πρεμιέρα σε νέα ώρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, αντί για τις 22.45 που προβαλλόταν η σειρά, πλέον θα προβάλλεται στις 22.00.

Στον δεύτερο αυτό κύκλο των «Άγριων Μελισσών», πρόκειται να δοθούν όλες οι απαντήσεις που εκκρεμούν, ενώ θα αποκαλυφθούν όλα τα καλά κρυμμένα μυστικά.

Ο δεύτερος όμως αυτός κύκλος της σειράς πρόκειται να ενισχυθεί και με αρκετά νέα πρόσωπα τα οποία θα εξελίξουν την πλοκή. Βασίλης Μπισμπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιάννης Νταλιάνης, Στέλλα Γκίκα, Δημήτρης Μαζιώτης, Συμεών Τσακίρης, Εύα Σιμάτου, Γιάννης Βασιλώτος είναι τα νέα πρόσωπα τα οποία θα εμφανιστούν στις «Άγριες Μέλισσες».

Η ώρα μηδέν για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε

Όπως φαίνεται και στα trailers τα οποία βρίσκονται στον «αέρα» του Ant1 η ώρα μηδέν για τις αδελφές Σταμίρη έφτασε καθώς η Ελένη έχει συλληφθεί για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού.

Η αυτοθυσία της Ελένης, να πάρει πάνω της τον φόνο για να προστατεύσει τις αδερφές της, οδηγούν σε χιονοστιβάδα συνταρακτικών αποκαλύψεων και γεγονότων που θα αφήσουν βαθιά σημαδεμένους όλους τους ήρωες.

Μια νέα ζωή ξεκινά για την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω. Για πρώτη φορά, όμως, θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους γεμάτους αγκάθια, σαν να πληρώνουν, με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά, το έγκλημα του παρελθόντος. Ένα παιδί έχει αλλάξει χέρια, αφήνοντας μεγάλες πληγές. Ένας μοιραίος έρωτας δεν έχει βρει το λιμάνι του. Ο κύκλος αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του πατέρα τους, δεν έχει κλείσει. Η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποδοθεί…