Το όνομα της Σταματίνας Τσιμτσιλή πρωταγωνιστεί τα τελευταία 24ωρα σε όλα τα δημοσιεύματα για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά πλατό.

Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχεται ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν κλείσει με τον Alpha για το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του σταθμού.

Σύμφωνα με το Hello, η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει την εβδομάδα από 10 μέχρι 17 Μαρτίου.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στο γνωστό περιοδικό.

-Ισχύουν τα δημοσιεύματα που σας θέλουν να επιστρέφετε σύντομα στην τηλεόραση;

«Θα αρκεστώ να πω ότι θα ήταν μεγάλη μου χαρά να επιστρέψω».

-Οι συζητήσεις σας με τον Alpha έχουν θετική εξέλιξη;
«Τις τελευταίες ημέρες είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Θετικές!».

-Αφορούν την πρωινή ζώνη του σταθμού;
«Κουβεντιάζουμε για μια ψυχαγωγική εκπομπή για τη ζώνη 8-10 το πρωί αλλά θα προτιμούσα να μην μπω σε λεπτομέρειες. Έχουν πέσει πολλές και καλές ιδέες στο τραπέζι. Μόλις καταλήξουμε θα τα πούμε όλα».

-Δεύτερη εγκυμοσύνη, δεύτερη κόρη. Τελικά, μια μικρή πριγκίπισσα δεν είναι ποτέ αρκετή;
«Όταν έμαθα ότι είμαι ξανά έγκυος άρχισα να σκέφτομαι τι θα ήθελα περισσότερο. Και στα δύο ενδεχόμενα υπήρξαν σκέψεις που με έκαναν να θέλω είτε το ένα φύλο είτε το άλλο, αλλά νομίζω ότι περισσότερο ήθελα ένα κοριτσάκι. Έχω μεγαλώσει με μια αδερφή, με την οποία έχουμε δεκατρείς μήνες διαφορά, όσο θα έχουν και οι κόρες μου, και νιώθω ότι θα μεγαλώσουν σαν δίδυμες. Είμαι πολύ χαρούμενη».

-Ο σύζυγός σας, Θέμης Σοφός;
«Και εκείνος με τη σειρά του χάρηκε πάρα πολύ. Έχει πλάκα γιατί μου λέει θα σας έχω και τις τρεις, θα περπατάμε και θα λένε: “Ο Θέμης με τις γυναίκες του”. Και μόνο που το λέει φωτίζεται ακόμη περισσότερο το πρόσωπό του».

-Το δεύτερο παιδί ήταν κάτι που έτυχε ή το είχατε προγραμματίσει;

«Σίγουρα ήταν κάτι που θέλαμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν φανταζόμασταν ότι θα έρθει τόσο γρήγορα. Ίσως επειδή είχα δύο ατυχίες στο παρελθόν και θεωρούσα ότι θα ερχόταν πιο δύσκολα. Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι είμαι ξανά έγκυος, ξαφνιάστηκα και αγχώθηκα. Αφού πέρασε όμως το πρώτο δύσκολο τρίμηνο και είδαμε ότι το μωράκι είναι καλά και υγιές, χαλάρωσα και το απόλαυσα. Για να μην το παίζω όμως και ηρωίδα εκ των υστέρων θα φανεί το πόσο εύκολο είναι να έχεις δύο μωρά στο σπίτι. Η Νάγια έχει αρχίσει να μπουσουλάει, σε λίγους μήνες θα αρχίσει να περπατάει και θα πρέπει να την κυνηγάω την ίδια στιγμή που θα υπάρχει ένα ακόμη μωρό στο σπίτι, το οποίο θα κλαίει είτε γιατί πεινάει είτε γιατί θέλει να κοιμηθεί. Δεν ξέρω πώς θα είναι στην πράξη. Έχω όμως όλη την καλή διάθεση και την υπομονή και την ανυπομονησία να το ζήσω. Ελπίζω να λέω το ίδιο και τότε».

-Το μεσοδιάστημα ανάμεσα σε δύο εγκυμοσύνες όταν είναι μικρό, υποδηλώνει ότι το σωματικό βάρος περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στη χαρά ενός ακόμη παιδιού;
«Η γυναίκα που λέει ότι δεν την ενδιαφέρει η αλλαγή που επιφέρει μια εγκυμοσύνη, λέει ψέματα. Φυσικά αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί κατά τη διάρκεια αυτού του “ταξιδιού”. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα αρκετά κιλά, περίπου 20, και φεύγοντας από το μαιευτήριο είχα χάσει μόνο τέσσερα. Βέβαια στη διάρκεια της εγκυμοσύνης απολάμβανα το φαγητό και δεν σκεφτόμουν τα επιπλέον κιλά, τα οποία δυσκολεύτηκα να χάσω. Όταν έμαθα ότι είμαι ξανά έγκυος, μου είχαν μείνει από την προηγούμενη κάπου τέσσερα κιλά. Αυτήν τη φορά έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι πρέπει να είμαι προσεκτική. Δεν ακολουθώ κάποια διατροφή ούτε είμαι υστερική. Ό,τι λαχταρήσει η καρδιά μου θα το φάω, αλλά με εγκράτεια».