Το «Καφέ της Χαράς» άνοιξε ξανά τις πόρτες του και μαζί του όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες του Κολοκοτρωνιτσίου εμφανίστηκαν ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες, αυτός του «Βαγγέλη Φατσέα» τον οποίο υποδύεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την επιστροφή της σειράς, την καραντίνα αλλά και τις κόρες του.

«Μετά την καραντίνα για τον κορονοϊό ξεκινήσαμε ξανά τα γυρίσματα για το Καφέ με τα απαραίτητα τεστ. Από κει και πέρα τηρούνται κάποια πρωτόκολλα ασφαλείας, τα απαραίτητα αντισηπτικά και οι αποστάσεις» ανέφερε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Στη συνέχεια μίλησε για την περίοδο της καραντίνας λέγοντας: «Εμείς χαρήκαμε πολύ την περίοδο της καραντίνας. Είχαμε όντως χρόνια να το κάνουμε αυτό, ανακαλύψαμε ξανά τα παιδικά βίντεο που είχαμε να τα δούμε χρόνια. Είδαμε μαζί ξανά τηλεόραση και ταινίες, που είχαμε πολλά χρόνια να το κάνουμε».

Τέλος αναφέρθηκε στη συμμετοχή της κόρης του, Νίκης στο σίριαλ «Αν ήμουν πλούσιος» στο πλευρό της μητέρας της, Μπέσυς Μάλφα: «Ήταν συγκινητικό και χάρηκα που βούτηξε και της έτυχε αυτή η δουλειά. Ευτυχώς άκουσε και καλά σχόλια» είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.