Τελευταία εκπομπή για τη φετινή σεζόν ήταν η χθεσινή για το The 2 Night Show. Και στο φινάλε στήθηκε ένα μικρό drive in πάρτι στο πλατό με καλεσμένη την Χρύσπα. Είχε, όμως στο τέλος κι έναν μικρό απολογισμό από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον των συνεργατών του «Μύγες», ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο σε εκείνους που όλο τον χειμώνα έλεγαν ότι η εκπομπή κάνει νούμερα επειδή φέρνει καλεσμένους τους ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες.

Για τις «Μύγες» (Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και Στάθης Πασσας) και με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα πως οι δύο πρώτοι θα έχουν μαζί νέα δική τους εκπομπή στον ΑΝΤ1, είπε: «Επειδή κάποιοι θα προσπαθήσουν να πουν συγγνώμη ρε συ Γρηγόρη επειδή ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι οι μύγες δεν θα είναι εδώ μαζί σου και ότι θα κάνουν κάποια τηλεοπτική εκπομπή εδώ στο κανάλι, σε ένα late night show μια άλλη μέρα… Μην απαντήσετε τίποτα. Σημασία έχει ότι εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ευτυχισμένος για την συνεργασία. Να ξέρετε ότι αν συμβεί κάτι και κάνετε μια καινούρια δική σας εκπομπή, μέσα από την καρδιά μου να πάει πάρα πολύ καλά».

Για τις Άγριες Μέλισσες και τους καλεσμένους από τη σειρά που του έφερναν νούμερα, σχολίασε με χιούμορ: «Η αλήθεια είναι ότι μου έμεινε το άλογο από τις Άγριες Μέλισσες που δεν έχω πάρει συνέντευξη, αλλά θέλω να πω ότι του χρόνου η εκπομπή ξεκινά με συνέντευξη από το άλογο από τις Άγριες Μέλισσες».