Η νέα εκδοτική προσπάθεια, το Capriccio, καλύπτει μέσα σε 64 σελίδες ρεπορτάζ από το καλλιτεχνικό στερέωμα, το χώρο των media, τα αθλητικά δρώμενα και ειδήσεις που αφορούν όλους μας.

Με αποκλειστικές συνεντεύξεις, έρευνες, αφιερώματα, «φρέσκια» περιοδικίστικη διάθεση, δυνατό lay out και πολυτελή ταξίδια δώρο για τους τυχερούς, το Capriccio κυκλοφορεί από αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24 Οκτωβρίου) και κάθε Σαββατοκύριακο για να γίνει το… καπρίτσιο του αναγνώστη!

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Πέγκυ Ζήνα και η Ματθίλντη Μαγγίρα μιλούν αποκλειστικά στο 1ο φύλλο της εφημερίδας. Τρεις συνεντεύξεις που θα συζητηθούν.

Στο Capriccio φιλοξενούνται, ως guest, οι απόψεις «επωνύμων» της ελληνικής κοινωνίας. Αρχή στην αρθρογραφία κάνουν οι Βίκυ Χατζηβασιλείου, Εύη Φραγκάκη, Δήμητρα Παπανδρέου, Στέλιος Καλαθάς και Μίμης Δομάζος.

Διαβάστε στο 1ο Capriccio:

-Χασίς στο Κολωνάκι

Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας υπάρχει, σε δημόσιο χώρο, στο πεζοδρόμιο ένα δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης. Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ.

-Πέγκυ Ζήνα: Έρχεται στον ύπνο μου η Μοσχολιού

Η Πέγκυ Ζήνα, σε αποκλειστικά συνέντευξή της, αποκαλύπτει για πρώτη φορά την καρμική σχέση της με την τραγουδίστρια-θρύλος.

-Δημήτρης Μητροπάνος: Έχω χ…νη την Ευρωπαϊκή Ένωση

Μιλάει σπάνια αλλά όταν το κάνει τα λέει έξω από τα δόντια. Τι λέει για τον αντικαπνιστικό νόμο.

-Ματθίλδη Μαγγίρα: Η Μανωλίδου δεν είναι πασπαρτού!

Και ποια είναι η πρόταση που κάνει στην Ρούλα Κορομηλά….

-Υβριστικό μήνυμα κατά της αστυνομίας σε διαφημιστικό σποτ αεροπορικής εταιρείας