Τηλεθέαση: Μαρία Μπεκατώρου και Μάρκος Σεφερλής έφεραν πρωτιές για τον ΑΝΤ1

«Still Standing Golden Edition» και «Μπαχαλόγατος» ήταν η πρώτη επιλογή, στο δυναμικό κοινό


MEDIA
15:56
15/06/2020
Τηλεθέαση: Μαρία Μπεκατώρου και Μάρκος Σεφερλής έφεραν πρωτιές για τον ΑΝΤ1
2
loading

Υπόθεση ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Κυριακής (14/6) στο δυναμικό κοινό 18-54 και στη μάχη για την τηλεθέαση. Το κανάλι του Αμαρουσίου κυριάρχησε σε prime time και late prime time ζώνη με «Still Standing Golden Edition» και «Μπαχαλόγατο», αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, με μερίδιο 22,6% (21:00-02:00) και διαφορά 11,2 μονάδων από το δεύτερο κανάλι, ο ΑΝΤ1 ηγήθηκε του ανταγωνισμού και έδωσε στους τηλεθεατές απολαυστικές στιγμές ψυχαγωγίας.

Έχοντας ένα κοινό που το παρακολουθεί φανατικά, κάθε Κυριακή, να ξεδιπλώνει την 30χρονη ιστορία του ΑΝΤ1 και να θυμίζει τις πιο δυνατές στιγμές του καναλιού, το «Still Standing Golden Edition» κέρδισε τους τηλεθεατές και την πρωτιά, στη ζώνη προβολής του και αυτή την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το τηλεπαιχνίδι με τη Μαρία Μπεκατώρου, κατέγραψε ποσοστό τηλεθέασης 21,9%, στο δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω του τον ανταγωνισμό κατά 8 μονάδες. Τα υψηλότερα ποσοστά τα σημείωσε στους άνδρες 25-44 με 24,3% αλλά και στις γυναίκες 25-44 με 23,7%.

Η θεατρική παράσταση «Μπαχαλόγατος» με τον Μάρκο Σεφερλή προηγήθηκε στη ζώνη προβολής της με 11,4 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό, καταγράφοντας μέσο όρο 23,6%, στο δυναμικό κοινό 18-54. Τα υψηλότερα ποσοστά τα έδωσαν οι γυναίκες όπου η τηλεθέαση άγγιξε ακόμα και το 29% ενώ και το ανδρικό κοινό έδωσε υψηλές αποδόσεις που έφτασαν έως και το 28,7%.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Τζίμης το λαμόγιο

    Πρωτιά στο \"δυναμικό κοινό\" ο Σεφερλής ...κατι τετοιες ειδήσεις είναι που μου ανεβάζουν το ηθικό και με κανουν υπερήφανο που είμαι Ελληνας.Αυτό και το σχόλιο του προηγούμενου που το μόνο είδε στο αρθρο ήτανη ευκαιρία για να βγάλει το κόμπλεξ του για τηνΕ λένη Ακρίτα.

  2. avatar kyrik

    Πρωτιά για το Σεφερλή και ποοοόοονο η Ακρίτα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει