Οι «Άγριες Μέλισσες» επέστρεψαν στο τηλεοπτικό τοπίο και αμέσως καθήλωσαν τους τηλεθεατές. Οι χαρακτήρες της σειράς του Ant1 «βγήκαν» επιτέλους από τον πάγο που είχαν μπει λόγω κορονοϊού και τα πάθη, οι έρωτες και τα μίση στο Διαφάνι «φούντωσαν» ξανά.

Τι θα δούμε όμως την επόμενη εβδομάδα στις «Άγριες Μέλισσες»; Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr η ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να είναι γεμάτη έντονα συναισθήματα.

Οι πρώτοι έρωτες που θα απασχολήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι αυτοί της Μάρθας αλλά και της Ελένης για τον Κυπραίο.

Συγκεκριμένα, ο Κυπραίος γίνεται αποδέκτης του έντονου φλερτ της Μάρθας, νύφης του Νέστορα. Ο έρωτας όμως που νιώθει ακόμα για την Ελένη Σταμίρη δεν τον αφήνει να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της και έτσι την απωθεί ευγενικά ενώ εκείνη φροντίζει να του τονίζει πόσο όμορφα νιώθει στο πλευρό του. Η Ελένη βλέποντας πως η Μάρθα διεκδικεί τον Κυπραίο αισθάνεται έντονη ζήλια. Αυτό όμως θα χαροποιήσει τον Θωμά καθώς σκέφτεται πως, τελικά η Ελένη έχει ακόμα συναισθήματα για εκείνον. Θα προσπαθήσει άραγε, ο Κυπραίος να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στο πλάι της Ελένης;

Το δεύτερο και ιδιαίτερα φλογερό πάθος, που θα απασχολήσει τους τηλεθεατές τις επόμενες μέρες είναι αυτό της Θεοδοσίας και του γιατρού Βασταρδή.

Ο Βασταρδής δηλώνει στη Θεοδοσία με κάθε τρόπο πως είναι ερωτευμένος μαζί της και βάζει όλες του τις δυνάμεις για να την πείσει να χωρίσει από τον Λάμπρο και να τον ακολουθήσει. Ο Λάμπρος, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια και μαθαίνει την παράνομη σχέση της συζύγου του. Μη μπορώντας να αντέξει τα όσα έχει μάθει αποφασίζει να διαλύσει το γάμο του και να ζητήσει διαζύγιο από την Θεοδοσία.

Ο Βασταρδής από τη μεριά του, θέλοντας να πείσει τη Θεοδοσία για τα λεγόμενα του και τα συναισθήματα του, της δείχνει τα δικά του χαρτιά διαζυγίου. Τι θα αποφασίσει τελικά η Θεοδοσία;