Καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη, στο «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν το πρωί της Τρίτης ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρθηκε στο άνοιγμα των καταστημάτων, ενώ μετά από σχετική ερώτηση, η κουβέντα πήγε και στο άνοιγμα των γυμναστηρίων, κάτι που απασχολεί πολύ κόσμο.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη κουβέντα είχε κι έναν αστείο διάλογο ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον Γεωργιάδη.

Ο υπουργός τόνισε πως τα γυμναστήρια είναι δική του αρμοδιότητα, ενώ παραδέχτηκε πως κι εκείνον πολύς κόσμος, αλλά και φίλοι του τον ρωτούν για το πότε θα ανοίξουν, αφού θέλουν να πάνε. Όπως και ο ίδιος, όπως είπε, ενώ αποκάλυψε πως δέχτηκε κριτική από δημοσιογράφο ότι έχει πάρει 15 κιλά.

«Είναι δική μου αρμοδιότητα τα γυμναστήρια. Κι εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να ανοίξουν κι έχω πάρα πολλούς φίλους που θέλουν να πάνε γυμναστήριο. Κι εγώ θέλω να πάω. Χθες δέχτηκα και κριτική από ένα συνάδελφό σας ότι έχω πάρει 15 κιλά επειδή δεν πηγαίνω γυμναστήριο… δεν ισχύει», είπε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Για να σχολιάσει με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης: «Λίγα κιλάκια τα έχετε πάρει. 15 όχι δεν έχετε πάρει, αλλά 7-8 πρέπει να τα έχετε πάρει…»

«Είμαι σε καλή φόρμα… ευτυχώς» ήταν η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης κι Επενδύσεων.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από το 07.58 έως το 8.30 λεπτό: