Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, στις 21:00 στον Alpha, το «Πάμε Πακέτο» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου υποδέχονται τη νέα χρονιά με δύο ιστορίες με άρωμα γυναίκας. Το πρώτο πακέτο θα αποκαλύψει μία δυνατή φιλία μεταξύ δύο γυναικών. Η Κυριακή στέλνει ένα πακέτο αγάπης στην Καλλιστώ.

Τον μοναδικό άνθρωπο που την έκανε να σταθεί στα πόδια της, να αναγνωρίσει τα λάθη της και να αφήσει πίσω το παρελθόν που τόσο την πλήγωσε.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τυχαία πριν από πέντε χρόνια, ενώ βίωναν τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους. Ποια θα είναι η αντίδραση της παραλήπτριας όταν ακούσει την αποστολέα να της λέει: «Σ΄αγαπώ»;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου, σύμφωνα με το TvZapping, θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στην αγωνία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία αγνοεί τα ίχνη των γονιών της τα τελευταία τρία χρόνια. Η Νέλα γεννήθηκε στο Ιράκ. Από πολύ μικρή βίωσε την αγριότητα του πολέμου κι όλη η οικογένειά της διασκορπίστηκε. Η Νέλα άφησε πριν από 17 χρόνια την Βαγδάτη, όταν οι γονείς της αποφάσισαν να την παντρέψουν με τον πρώτο ξάδελφό της.

Αν και προορισμός του ταξιδιού της, ήταν η Αμερική, κατέληξε στην Ελλάδα. Εδώ, την περίμεναν όμως πιο δυσάρεστες καταστάσεις, με αποκορύφωμα τον άδικο θάνατο του μωρού της. Σε όλες τις δυσκολίες, δεν είχε τους γονείς της στο πλάι της. Τα τελευταία τρία χρόνια δεν έχει κανένα νέο από εκείνους. Πώς θα αντιδράσει, όταν η Βίκυ της ανακοινώσει ότι η έρευνα της εκπομπής είχε αίσια έκβαση; Ποιο βαρύ «φορτίο» κρύβουν μέσα τους οι παραλήπτες; Μια πρώτη συνάντηση κόρης-γονιών, μετά από 17 χρόνια, που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.