Ο Μιχάλης Ζαμπίδης συμμετέχει στη σημαντικότερη οργάνωση kick boxing της Κίνας, έτοιμος ν’ αντιμετωπίσει μία ακόμα μεγάλη πρόκληση: τη διεκδίκηση της Παγκόσμιας Χρυσής Ζώνης του «Hero Legends» στα 70 kg!

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αγωνιστεί και θα αντιμετωπίσει τον Κινέζο Xu Yan, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του Παγκόσμιου τρόπαιου της διοργάνωσης! Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Iron Mike και τον Xu Yan είναι πολυαναμενόμενη, καθώς πρόκειται για δύο πολύ δημοφιλείς αθλητές, ιδιαίτερα στην Κίνα.

Ο αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη, Xu Yan, είναι ένας πολύ δυνατός αθλητής, που ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας με στιλ Sanshou. Αργότερα συνέχισε με Ιαπωνικό αγωνιστικό στιλ Κ-1 απέναντι σε σημαντικούς αντιπάλους, μεταξύ αυτών: ο Yasuhiro Kido, ο Nagashima και ο Roqueni. Έχει αναδειχθεί πέντε φορές νικητής της διοργάνωσης «Legends of Heroes» και το track record του μετράει 47 αγώνες, με 36 νίκες, εκ των οποίων οι 16 με KO! Στη διοργάνωση θα αγωνιστούν επίσης και πολλά διεθνή αστέρια του kick boxing όπως: ο Ουκρανός Artur Kyshenko, o Ταϋλανδέζος Yodsanklai Fairtex κ.ά..

Πολλά υποσχόμενος είναι και ο αγώνας Shaolin Kungfu & Muaythai και Kickboxing ανάμεσα στον Καναδό – Τζαμαϊκανό Simon Marcus, που δεν έχει χάσει ποτέ αγώνα στην Κίνα και αποτελεί «φόβο και τρόμο» για τους μαχητές, καθώς και τον Ιάπωνα Ιδρυτή της σχολής «Shaolin» στη Μεγάλη Βρετανία και μοναχό, Shifu Shi Yanzi, ο οποίος είναι 46 ετών και δεν έχει αγωνιστεί εδώ και 20 χρόνια, αλλά ζήτησε να παίξει αυτή τη φορά απέναντι στον Marcus!

Το Hero Legends θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στην πόλη Jinan. Υποστηρίζεται από το κινεζικό κράτος και το Διεθνές Κέντρο Πολιτισμού και Επικοινωνίας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το CCTV-5, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας. Στην Ελλάδα, η διοργάνωση Hero Legends θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 23:15.