Οι ανατροπές δίνουν και παίρνουν στη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» με τον Γάλλο να φεύγει πίσω στην χώρα του παγώνοντας τον αρραβώνα του και με την γιατρό να παραμένει στο κάμπινγκ. Θα αφήσει πίσω της το κάμπινγκ η Σάντρα (Ιζαμπέλλα Κογιεβίνα)για να γυρίσει πίσω στον… πολιτισμό με τα παιδιά της, φέρνοντας σε πανικό τον Άγγελο(Μάριος Αθανασίου) ή όχι;

Η Ειρήνη θα αρραβωνιαστεί τον Ζαν Πιερ μετά την αποκάλυψη του μυστικού του πως προέρχεται από πλούσια οικογένεια ή όχι; Και τα δύο αυτά ερωτήματα που αφορούν στην κωμική σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» θα απαντηθούν στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το TV Zapping, η Σάντρα πράγματι θα είναι έτοιμη να μετακομίσει στο κέντρο και αυτό θα στεναχωρήσει όχι μόνο τον καλό της αλλά και τα παιδιά της που θα στήσουν ένα ολόκληρο σχέδιο για σαμποτάρουν την απόφασή της. Θα κάνουν το παν να πείσουν τον Άγγελο να τολμήσει να πει στην μαμά τους ξεκάθαρα ότι πρέπει να μείνει εκεί, αφού την αγαπά με πάθος, εκείνος θα λιποψυχήσει, εκείνα θα επιμείνουν και την ώρα που οι κούτες με τα πράγματά τους θα έχουν φορτωθεί για την μετακόμιση, θα της πούνε ότι δεν θα την ακολουθήσουν.

Όσο για το άλλο «σκηνικό» με την Ειρήνη και τον Ζαν Πιερ, εκείνος θα της κάνει πρόταση γάμου, εκείνη θα δεχτεί και θα ξεκινήσουν τις κουβέντες για το που και πότε θα γίνει το μυστήριο ,αλλά ένα γράμμα που θα έρθει θα τα ανατρέψει όλα. Σε αυτό θα αναγράφεται πως ο πατέρας του Ζαν Πιερ είναι έτοιμος να αποσυρθεί απ’ την επιχείρηση κι ότι αν δεν γυρίσει πίσω, αυτή θα περάσει στα χέρια του θείου του.