Τα κανάλια Novasports υπόσχονται «Όλα για την ομάδα σου» και στην 14η αγωνιστική της Super League! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το τριήμερο 7-9 Δεκεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τους 9 αγώνες του πρωταθλήματος οι οποίοι αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. H αυλαία ανοίγει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 15:00 με την μετάδοση του αγώνα Εργοτέλης – Άρης από το Novasports 2, ενώ στις 17:15 θα προβληθεί από το Novasports 1 το παιχνίδι Λεβαδειακός – Πλατανιάς.

Στις 19:30 θα καλυφθεί από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD ο αγώνας Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης. Αμέσως μετά το τέλος βραδινού αγώνα θα προβληθεί στις 21:30 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, αλλά και από το Novasports Highlights, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο!» την οποία θα παρουσιάσει ο Άγγελος Στυλιάδης.

Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 14ης αγωνιστικής, καθώς και όλη την αθλητική δραστηριότητα του Σαββάτου. Παράλληλα κατά την διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ. με όλα τα τελευταία νέα και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, πριν από τους κυριακάτικους αγώνες.

Η αγωνιστική δράση στα κανάλια Novasports την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, ξεκινάει στις 15:00 με την μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD. Στις 16:00 θα αρχίσει η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα! – Λεπτό προς λεπτό» και παρουσιαστές τους Λίλα Κουντουριώτη, Γιαννίκο Δούσκα και Χρήστο Καούρη. Η εκπομπή θα μας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τους τρεις αγώνες των 17:15 (Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος – ΟΦΗ, Skoda Ξάνθη – Βέροια), οι οποίοι θα μεταδοθούν και ολόκληροι από τα υπόλοιπα αθλητικά κανάλια της Nova. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η απευθείας μετάδοση του αγώνα ΑΕΛ Καλλονής – Παναθηναϊκός από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD.

Η ζώνη «Παίζουμε Ελλάδα» θα συνεχιστεί στις 21:30 με παρουσιαστές τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου.

Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 19:30 με το παιχνίδι Παναιτωλικός – Πανιώνιος που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Βασιλείου. Στις 21:30 θα προβληθεί η εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή, η οποία θα μεταφέρει το ρεπορτάζ από το ματς στο Αγρίνιο, αλλά και όλη την αθλητική ειδησεογραφία της ημέρας.