Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος φέτος σημειώνει μεγάλη επιτυχία ως «Δούκας Σεβαστός» στις Άγριες Μέλισσες, αναφέρθηκε στο ρόλο και παραδέχθηκε ότι δεν έχει καμία σχέση ο ήρωας που υποδύεται με τον χαρακτήρα του.

«Ο Δούκας είναι εντελώς κόντρα ρόλος σε σχέση με τη δική μου προσωπικότητα. Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας από τον Δούκα», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Προκειμένου να βρω και να ανακαλύψω τις ποιότητες του, ανέτρεξα σε αυτό που έχουμε όλοι. Στις μνήμες και στις αναμνήσεις. Έφερα στο μυαλό μου κάποιους ανθρώπους που εκείνη την εποχή, ήταν ιδιαίτερα σκληροί γιατί ήταν και η εποχή ιδιαίτερα σκληρή. Δεν επέτρεπε να έχεις κάτι άλλο πέρα από το να καταφέρεις να επιβιώσεις την επόμενη ημέρα, οπότε υπήρξαν πολλοί άνθρωποι με κακοποιημένη παιδική ηλικία όπως και ο Δούκας με αποτέλεσμα αυτή η κακοποίηση να μεταφέρεται και στα δικά του παιδιά. Θεωρώντας ότι τα παιδιά του είναι κτήματα του και προέκταση του εγώ του».

Για να προσθέσει ο ηθοποιός: «Εγώ δεν έχω καμία τέτοια προσδοκία. Η σχέση με τα παιδιά και την οικογένεια μου δεν έχει καμία σχέση με τον Δούκα. Αυτό που με συνδέει με τον Δούκα είναι τα υποκριτικά μου μπαγκάζια, οι υποκριτικές μου αποσκευές, οι ρόλοι που έχω παίξει στο θέατρο και οι άνθρωποι που έχω μελετήσει σε βάθος».