Μια «βασιλική» επιστροφή στις οθόνες επιφυλάσσει το Mega στους τηλεθεατές! «Οι Βασιλιάδες», η καθημερινή κωμική σειρά του καναλιού, που αγαπήθηκε από το πρώτο επεισόδιο επιστρέφει με νέα άπαιχτα επεισόδια!

Από την Τρίτη 12 Νοεμβρίου στις 22:30 και κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, ο Μάρκος Βασιλιάς με την οικογένειά του και οι «αντίπαλοί» τους Κανελλόπουλοι επανέρχονται στη σειρά που αποτέλεσε την αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.
Το πρώτο ραντεβού των Βασιλιάδων με τους τηλεθεατές θα είναι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 21.15 με μια τηλεταινία, όπου οι ήρωες της σειράς θα μας θυμίσουν τις τελευταίες συγκλονιστικές και ξεκαρδιστικές περιπέτειές τους, δίνοντάς μας μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει στα νέα επεισόδια.

Λίγα λόγια για το πρώτο επεισόδιο:

Οι Βασιλιάδες επιστρέφουν και δεν είναι πρωταπριλιάτικο! Ναι, ο Μάρκος δεν θα μείνει μετέωρος μεταξύ της Χριστίνας και της Γιούλης. Δηλώνοντας πως είναι καιρό τώρα ερωτευμένες μαζί του, μια χαρά τού το πέταξαν το μπαλάκι. Πέρασαν φυσικά μία ολόκληρη χρονιά να το λένε σε όλο τον κόσμο, εκτός από τον ενδιαφερόμενο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Στο πρώτο επεισόδιο, ο Μάρκος θα πάρει την απόφασή του κι ας σημαίνει επιστροφή στη Χαλκηδόνα και να τα ξεχάσουν αυτά που μάθανε. Στην Λίζα να δούμε, ποιος θα το πει…

Το ατύχημα του Λεωνίδα και της Νεφέλης φαίνεται να μην μας έχει αφήσει μεγάλα κουσούρια. Τουλάχιστον όσον αφορά στην υγεία της Νεφέλης. Γιατί ο πατέρας της, Μαλέας, ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να δει τον Λεωνίδα και κανείς δεν τον αδικεί. Αυτά με τα ασήμαντα θέματα, όπως την απόλυση της Χριστίνας από την Ελιά και την ταυτόχρονη παραίτηση-υποστήριξη του Μάρκου στην απόλυσή της. Στα σημαντικά θέματα των Βασιλιάδων, τέλος οι αναβολές για τη Λίζα. Ο Αιμίλιος θέλει να προχωρήσουν και η Λίζα υποχρεώνεται να του πει την αλήθεια!.. Που δεν είναι αυτή που περιμένει ο Αιμίλιος. Εμ… Λίζα είναι αυτή!… Σιγά μην έλεγε ό,τι περίμενε!…

Είναι το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης χρονιάς, υπάρχουν πολλά θέματα να επιλυθούν και οι Βασιλιάδες με τους Κανελλόπουλους θα τα λύσουν μπροστά στα μάτια μας! Καλή μας σεζόν!