Πρόβλημα στο κτίριο που στεγάζεται η 24 Media ανάγκασε τη διακοπή της ροής ειδήσεων στα Μέσα του ομίλου, επί της λεωφόρου Συγγρού 160, μέχρι αυτό να αποκατασταθεί.

Μάλιστα, όσοι συντονίστηκαν στο ραδιόφωνο του Sport 24 Radio για να ακούσουν την αθλητική εκπομπή επικοινωνίας που βγαίνει στα ερτζιανά μεταξύ 14:00 και 16:00, αυτό που άκουγαν για αρκετή ώρα ήταν μουσική.

Οι εργαζόμενοι είχαν βγει από το κτίριο για λόγους ασφαλείας, ενώ δεν θα επέστρεφαν στα πόστα τους μέχρι να διασφαλιστεί ότι όλα είναι 100% εντάξει.

Μάλιστα, μέχρι και τις 16:00 το πρόγραμμα του σταθμού συνέχιζε να παίζει μουσική, ενώ στη σελίδα του Sport24 στο Facebook αναρτήθηκε το εξής μήνυμα:

«Το πρόγραμμα του SPORT24 RADIO 103.3 και η ροή του site έχει διακοπεί προσωρινά, λόγω ενός προβλήματος στο κτίριο που στεγαζόμαστε. Θα επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατόν».

Είναι χαρακτηριστικό πως η ροή ειδήσεων τόσο στο sport24.gr όσο και στο news247.gr είναι πολύ πιο αραιή τις τελευταίες δύο ώρες, ενώ υπάρχει ένα κενό και στις δύο ιστοσελίδες περίπου 40 λεπτών.

Σε επικοινωνία που είχε το newsbeast.gr με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μας μεταφέρθηκε πως κλήθηκαν για φωτιά στο κτίριο, ωστόσο δεν χρειάστηκε να παρέμβουν.

Στις 4 το απόγευμα, πάντως, στον σταθμό βγήκε κανονικά το αθλητικό δελτίο ειδήσεων, ενώ ξεκίνησε κανονικά η καθημερινή εκπομπή μεταξύ 16:00 και 18:00.