Τα ντέρμπι της Volley League συνεχίζονται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το διήμερο 26-27 Οκτωβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 21:00, στο κλειστό της Γλυφάδας, θα διεξαχθεί το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Βραχάτι ο Παμβοχαϊκός θα υποδεχτεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τις δύο ομάδες να επιζητούν το ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

– Σάββατο 26/10 21:00: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου

– Κυριακή 27/10 19:00: Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Novasports 3 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου

Επίσης οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md3 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Volley League.