Η Μπέτυ Μαγγίρα βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» του Alpha, καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στις εμπειρίες της στις βραδινές εκπομπές.

«Δεν μπορώ τώρα να το πω. Κάνε κι ένα βραδινό ρε Ελένη! Κάνε ένα βραδινό να έρθω να στα πω τα βραδινά!», προέτρεψε την παρουσιάστρια, η Μπέτυ Μαγγίρα.

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη αυθόρμητη: «Κάτσε μωρέ, μικρό κορίτσι είμαι ακόμα! Έχω δρόμο μπροστά μου» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Λίγη ώρα αργότερα, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό μια ιστορία με πρωταγωνίστρια τη μικρή της κόρη.

«Εμένα, η μικρή μου η κόρη, την Πρωτοχρονιά που δεν είχαμε εκπομπή, ήμασταν στην κουζίνα και τρώγαμε και έπαιζε η τηλεόραση… Και ποιος ήταν εκείνη τη μέρα στην τηλεόραση; Κάποιος τελοσπάντων σαν κι εμένα που έχει καθημερινή εκπομπή και μου λέει: “Αυτή γιατί είναι στην τηλεόραση κι εσύ δεν είσαι μέσα”; Λέω, παιδί μου δεν είμαι κάθε μέρα εκεί. “Ναι, αλλά κι εκείνη είναι κάθε μέρα, γιατί δεν είσαι μέσα;” με ρώτησε. Λέω, εντάξει παιδί μου, εγώ σήμερα έχω ρεπό.», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.