Για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης ο οποίος παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της παράστασης «Κάτω Παρθενώνας» εστιάζοντας μεταξύ άλλων στις αμοιβές που λαμβάνουν ο ίδιος και οι συνάδελφοί του.

«Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές μου η συνάντηση με τις Άγριες Μέλισσες. Το σενάριο είναι τόσο δυνατό που και εμείς οι ίδιοι, που ξέρουμε τι θα συμβεί, όταν βλέπουμε στο χαρτί το πως συμβαίνει, μένουμε με το στόμα ανοιχτό» είπε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευχηθείτε» για την επιτυχία που καταγράφει μέχρι στιγμής η σειρά.

Απαντώντας σε όλους λένε πως οι «Άγριες Μέλισσες» είναι σαπουνόπερα με αναβαθμισμένη εικόνα απάντησε: «Ωραία, ας πούμε πως είναι μια σαπουνόπερα. Τι κάνει η σαπουνόπερα λέει μια ιστορία. Υπάρχουν σαπουνόπερες που είναι πολύ ωραίες και κάποιες άλλες που είναι άθλιες». «Όπως υπάρχουν σαπούνια πολύ ωραία και σαπούνια άθλια» συμπλήρωσε.

Κάνοντας ειδική αναφορά στις αποδοχές του ίδιου αλλά και των συνεργατών του ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν είναι μια «καλοπληρωμένη σειρά». «Δεν είναι καλοπληρωμένη η σειρά και δεν θα μπορούσε να είναι τόσο καλοπληρωμένη γιατί δεν θα έβγαινε. Είναι πληρωμένη καλά για τα δεδομένα που περνάμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης. «Με έναν τρόπο βάλαμε όλοι πλάτη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτή την παράτολμη απόφαση του κ. Καραγιάννη που ήταν παράτολμη» συμπλήρωσε.